ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

5-A Sınıfı Öğrencileri BALIKLIGÖL ve ŞANLIURFA KENT MÜZESİ GEZİSİ ile kültürel,tarihsel ve dini ögelerimizi yakından tanıma fırsatı buldular.

Mrt

07/03/2024 Perşembe Günü okulumuzda gerçekleştirilen SİYER-İ NEBİ yarışması renkli görüntülere sahne oldu.Kazanan takımımız YILDIZLAR oldu.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Jandarma Personeli tarafından trafik eğitimi verildi.Öğrencilerimiz trafik konusunda farkındalık kazandı.

Şbt

Okuluz Din Kültürü Öğretmeni Filiz ŞEYHANLIGİL ve Fen Bilgisi Öğretmeni Mecide ALBAYRAK tarafından kız öğrencilerimize yönelik rehberlik eğitimileri verildi.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Furkan EŞEN koordinatörlüğünde Matematik dersine olan ilgiyi artırmak amacıyla ödüllü yarışmalara başladık !

Şbt

Okulumuz taşıma merkezleri ATMACA,ŞAHİN,MARALLI ve YEŞİLTEPE köylerine ziyaret düzenledik.Devamsız öğrencileri yerinde tespit edip okulumuza davet ettik.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize temizlik kültürünü aşılamak amacıyla bol madalyalı EN TEMİZ SINIF BİZİM SINIF etkinlikleri düzenleniyor.Böylece öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de çevre duyarlılığı kazanıyor.BİGEP kapsamına aldığımız proje 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor.

Ara

Okulumuzda Öğretmenler Günü Akif KUMLU tarafından düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.Okulumuz öğrencileri  öğretmenlerine mektup yazdı.

Ara

Atatürk'ü Anma Programımız Handan ÇEVİK öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulmuzda coşkuyla kutlandı.Büşra DEĞER ve Sema KILIÇ'ın hazırladığı tören programına öğrencilerimiz şarkı,şiir ve marşlar söyleyerek katıldılar.